Авангард Р Кальцiй+Мiкро

  • Авангард Р Кальцiй+Мiкро
Модель: 071907
Виробник: Ukravit
Наявність: На складі
858.60 грн Ціна за канистру
42.93 грн Ціна за литр

Препаративна форма: розчинний концентрат.

Хімічна група: добрива з мікроелементами.

Склад: Азот – 100 г/л., Кальцій – 180 г/л., Магній – 10 г/л., Бор –0,25 г/л., Залізо – 0,25 г/л., Марганець – 0,1 г/л., Мідь – 0,4 г/л., Цинк – 0,4 г/л., Молідбен – 0,02 г/л., Кобальт – 0,01 г/л.

До складу входять також ультрамікроелементи, амінокислоти. Mn, Zn, Cu хелатовані ЕДТА, Fe – ДТРА.

Упаковка: 1 л., 5 л., 20 л.

Переваги препарату:

  • запобігає прояву фізіологічних хвороб, які викликані браком кальцію;
  • поліпшує товарність плодів, їх транспортування та зберігання;
  • підвищує стійкість культур до небезпечних грибкових і фізіологічних хвороб;
  • підвищує врожайність культур на 10-15%;
  • має високу окупність.

Механізм дії:

Швидке проникнення через кутикулу та продихи з коефіцієнтом засвоювання мінерального живлення 60-80 %.

Спактр дії: Широкий спектр культур.

Сумісність:

Сумісний з більшістю водорозчинних добрив та засобів захисту рослин.

Максимальна кратність обробок за сезон:  3.

Норма витрати робочого розчину: 200 - 300 л/га - польові культури, 500 - 1000 л/га кущі та плодові культури.

Особливості застосування:

Культура Норма витрати, л/га Рекомендована фаза застосування
Плодві культури (яблуня, груша) 3,0-6,0 Позакореневі підживлення проводяться протягом усього періоду вегетації, від 3-ох до 7 разів, починаючи з фази наливу плодів, коли вони набули розміру лісових горіхів. Проте останнє підживлення потрібно проводити за 15-20 днів до збору товарного врожаю. Кількість підживлень залежить від особливостей фізіології мінерального живлення сортів плодових культур.
Плодві культури (слива, персики, абрикоси) 3,0-5,0 Позакореневі підживлення  проводяться протягом усього періоду вегетації, від 3-ох до 4 разів, починаючи з фазу - наливу плодів. Реомендується підживлювати кожні 10-12 днів, особливо в фазі активного наливу плодів. Проте останнє аідживлення потрібно проводити за 15-20днів до збору товарного врожаю.
Суниця садова 3,0-4,0 Підживлення проводяться відразу після цвітіння – на початку наливу ягід. Наступні підживлення проводяться через кожні 7-14 днів.
Помідори, перець 1,0-3,0 Підживлення проводяться, починаючи з фази наливу плодів. Рекомендується підживлювати через кожні 7-10 днів.
Огірки
Група капуст 3,0-5,0 І підживлення – через 10-15 днів після сходів або висадки розсади, ІІ підживлення – через 7-10 днів після другого підживлення, ІІІ підживлення – за 15-20 днів до збору товарного врожаю.
Цибулеві 2,0-4,0 І підживлення – через 10-15 днів після сходів, ІІ підживлення – у фазі активного росту і розвитку листків (пера), ІІІ підживлення – у фазі активного росту і розвитку цибулини, проте не пізніше як за 15-20 днів до збору товарного врожаю.
Картопля І підживлення – стеблування, за висоти культури 15-16 см, ІІ підживлення – у фазі бутонізації, ІІІ підживлення – після цвітіння за наливу бульб.
Салат качанний  1,0-2,0 І підживлення – через 10-15 днів після сходів або висадки розсади, ІІ підживлення – через 7-10 днів після другого підживлення, ІІІ підживлення – через 10-12 днів після другого підживлення, проте не пізніше ніж за 10-12 днів до збору товарного врожаю.
Інші культури 1,0-3,0 Підживлення проводиться за фнтенсивного росту і розвитку культур, через кожні 7-12 днів. За прояву візуальних ознак дефіциту кальцію або у разі виявлення його дефіциту при проведенні функціональної діагностики.
Кореневе підживлення культур з поливною водою:
у системах краплинного поливу - 0,02-0,1 л на 100 л води;
за вирощуванням горщикових культур - 0,2-0,5 л на 100 л води.

Кальцій, з’єднуючись з пектиновими речовинами є найважливішою складовою частиною клітинних оболонок культур. При нестачі кальцію клітинні оболонки ослизнюються. Дефіцит кальцію призводить до збільшення проникності мембран, порушення їх цілісності, а відповідно, процесів мембранного транспорту. Кальцій приймає участь в утворенні клітинної стінки. Позакореневе підживлення кальцієм є найбільш ефективним для культур, оскільки він має слабку здатність переміщуватись від кореневої системи до вегетативних органів та плодів.

Токсичність: Класифікація ВООЗ: 4 клас небезпечності.

Препаративна форма: розчинний концентрат.

Хімічна група: добрива з мікроелементами.

Склад: Азот – 100 г/л., Кальцій – 180 г/л., Магній – 10 г/л., Бор –0,25 г/л., Залізо – 0,25 г/л., Марганець – 0,1 г/л., Мідь – 0,4 г/л., Цинк – 0,4 г/л., Молідбен – 0,02 г/л., Кобальт – 0,01 г/л.

До складу входять також ультрамікроелементи, амінокислоти. Mn, Zn, Cu хелатовані ЕДТА, Fe – ДТРА.

Упаковка: 1 л., 5 л., 20 л.

Переваги препарату:

  • запобігає прояву фізіологічних хвороб, які викликані браком кальцію;
  • поліпшує товарність плодів, їх транспортування та зберігання;
  • підвищує стійкість культур до небезпечних грибкових і фізіологічних хвороб;
  • підвищує врожайність культур на 10-15%;
  • має високу окупність.

Механізм дії:

Швидке проникнення через кутикулу та продихи з коефіцієнтом засвоювання мінерального живлення 60-80 %.

Спактр дії: Широкий спектр культур.

Сумісність:

Сумісний з більшістю водорозчинних добрив та засобів захисту рослин.

Максимальна кратність обробок за сезон:  3.

Норма витрати робочого розчину: 200 - 300 л/га - польові культури, 500 - 1000 л/га кущі та плодові культури.

Особливості застосування:

Культура Норма витрати, л/га Рекомендована фаза застосування
Плодві культури (яблуня, груша) 3,0-6,0 Позакореневі підживлення проводяться протягом усього періоду вегетації, від 3-ох до 7 разів, починаючи з фази наливу плодів, коли вони набули розміру лісових горіхів. Проте останнє підживлення потрібно проводити за 15-20 днів до збору товарного врожаю. Кількість підживлень залежить від особливостей фізіології мінерального живлення сортів плодових культур.
Плодві культури (слива, персики, абрикоси) 3,0-5,0 Позакореневі підживлення  проводяться протягом усього періоду вегетації, від 3-ох до 4 разів, починаючи з фазу - наливу плодів. Реомендується підживлювати кожні 10-12 днів, особливо в фазі активного наливу плодів. Проте останнє аідживлення потрібно проводити за 15-20днів до збору товарного врожаю.
Суниця садова 3,0-4,0 Підживлення проводяться відразу після цвітіння – на початку наливу ягід. Наступні підживлення проводяться через кожні 7-14 днів.
Помідори, перець 1,0-3,0 Підживлення проводяться, починаючи з фази наливу плодів. Рекомендується підживлювати через кожні 7-10 днів.
Огірки
Група капуст 3,0-5,0 І підживлення – через 10-15 днів після сходів або висадки розсади, ІІ підживлення – через 7-10 днів після другого підживлення, ІІІ підживлення – за 15-20 днів до збору товарного врожаю.
Цибулеві 2,0-4,0 І підживлення – через 10-15 днів після сходів, ІІ підживлення – у фазі активного росту і розвитку листків (пера), ІІІ підживлення – у фазі активного росту і розвитку цибулини, проте не пізніше як за 15-20 днів до збору товарного врожаю.
Картопля І підживлення – стеблування, за висоти культури 15-16 см, ІІ підживлення – у фазі бутонізації, ІІІ підживлення – після цвітіння за наливу бульб.
Салат качанний  1,0-2,0 І підживлення – через 10-15 днів після сходів або висадки розсади, ІІ підживлення – через 7-10 днів після другого підживлення, ІІІ підживлення – через 10-12 днів після другого підживлення, проте не пізніше ніж за 10-12 днів до збору товарного врожаю.
Інші культури 1,0-3,0 Підживлення проводиться за фнтенсивного росту і розвитку культур, через кожні 7-12 днів. За прояву візуальних ознак дефіциту кальцію або у разі виявлення його дефіциту при проведенні функціональної діагностики.
Кореневе підживлення культур з поливною водою:
у системах краплинного поливу - 0,02-0,1 л на 100 л води;
за вирощуванням горщикових культур - 0,2-0,5 л на 100 л води.

Кальцій, з’єднуючись з пектиновими речовинами є найважливішою складовою частиною клітинних оболонок культур. При нестачі кальцію клітинні оболонки ослизнюються. Дефіцит кальцію призводить до збільшення проникності мембран, порушення їх цілісності, а відповідно, процесів мембранного транспорту. Кальцій приймає участь в утворенні клітинної стінки. Позакореневе підживлення кальцієм є найбільш ефективним для культур, оскільки він має слабку здатність переміщуватись від кореневої системи до вегетативних органів та плодів.

Токсичність: Класифікація ВООЗ: 4 клас небезпечності.

Препаративна форма: розчинний концентрат.

Хімічна група: добрива з мікроелементами.

Склад: Азот – 100 г/л., Кальцій – 180 г/л., Магній – 10 г/л., Бор –0,25 г/л., Залізо – 0,25 г/л., Марганець – 0,1 г/л., Мідь – 0,4 г/л., Цинк – 0,4 г/л., Молідбен – 0,02 г/л., Кобальт – 0,01 г/л.

До складу входять також ультрамікроелементи, амінокислоти.

Разом з цим товаром купують:
Потрібна допомога?
Просто залиште номер - наш консультант зв'яжеться з Вами і відповість на питання про цей та інші цікаві для Вас товари: