Авангард Р Бор

  • Авангард Р Бор
Модель: 071903
Виробник: Ukravit
Наявність: На складі
1 663.20 грн Ціна за канистру
83.16 грн Ціна за литр

Препаративна форма: розчинний концентрат.

Хімічна група: добрива з мікроелементами.

Склад: Бор – 150 г/л., Азот – 65 г/л. Органічна легкозасвоювана форма бору.

Упаковка: 1 л., 5 л., 20 л.

Переваги препарату:

  • підвищує посухо- і солестійкість культур;
  • стимулює ріст та розвиток кореневої системи, особливо молодих корінців, формування листків, квіток, проростання пилку, процеси запліднення, плодоутворення та ріст і розвиток точок росту;
  • запобігає хворобам, які викликані дефіцитом бору (у коренеплодів цукрових буряків – серцевинна гниль, дуплистість, некроз шийки коренеплодів, у льону – бактеріоз, у картоплі – парша, у плодових дерев – суховерхість гілок, плямистість і окоркованість плодів, у ягід винограду – горошистість);
  • подовжує зберігання врожаю;
  • підвищує врожайність та поліпшує показники якості (збільшується вміст сахарози у коренеплодах цукрових буряків, вміст крохмалю — у бульбах картоплі, поліпшує якість волокон льону довгунцю, підвищує вміст білка в бобових культурах, цукру та вітамінів — у товарному врожаю овочевих, плодових та ягідних культур).

Механізм дії:

Швидке проникнення через кутикулу та продихи з коефіцієнтом засвоювання мінерального живлення 60-80 %.

Сумісність:

Сумісний з більшістю водорозчинних добрив та засобівзахисту рослин.

Максимальна кратність обробок за сезон:  3.

Норма витрати робочого розчину: 0,5 - 3,0 л/га.

Особливості застосування:

Культура Норма витрати, л/га Рекомендована фаза застосування
Буряки цукрові 0,5-1,0  І підживлення – у фазі 2-3 листків
1,0 ІІ підживлення – у фазі змикання листків у рядку (5-6) листків
1,0-2,0 ІІІ підживлення – у фазі змикання листків у міжрядді (8-12) листків
Ріпак озимий 0,5-1,0 І підживлення – восени у фазі 4-6 листків
1,0-2,0 ІІ підживлення – у фазі весняної розетки – початок стеблування
ІІІ підживлення – у фазі зеленого бутона
Соняшники 1,0-1,5  І підживлення – у фазі 3-5 пар листків
1,0-2,0 ІІ підживлення – у фазі 8-10 пар листків
Соя, горох 1,0  І підживлення – у фазі 5-7 листків
ІІ підживлення – у фазі бутонізації
Морква столова 0,5-1,0 І підживлення – на початку формування коренеплодів, 3-5 листків
1,0 ІІ підживлення – за інтенсивного наростання коренеплодів, 6-7 листків
ІІІ підживлення – за інтенсивного накопичення сухих речовин в коренеплодах, проте не пізніше 15-20 до збору товарного врожаю
Плодові дерева (яблуня, груша, слива, абрикос, персик) 2,0-3,0 І підживлення – у фазі розового бутона
2,0-4,0 ІІ підживлення – після цвітіння за формуванням плодів
ІІІ підживлення – через 10-12 днів після другого підживлення
2,0-3,0  ІV підживлення – після збору плодів, перед опаданням листя
Полуниця садова 1,0 І підживлення – у фазі бутонізації
1,0-1,5 ІІ підживлення – у фазі наливу ягід
Картопля 1,0 І підживлення – стеблування, за висоти рослин 15-16 см
1,0-1,5 ІІ підживлення – у фазі бутонізації
ІІІ підживлення – після цвітіння
Томати, баклажани, перці відкритого ґрунту 1,0 І підживлення – в розсаді, за формуванням першої китиці
ІІ підживлення – після висадки у ґрунт, за формуванням другої китиці
1,0-1,5 ІІІ підживлення – через 10-12 днів, у фазі наливу плодів
Група капуст І підживлення – через 10-15 днів після сходів або висадки розсади
ІІ підживлення – через 7-10 днів після другого підживлення
 ІІІ підживлення – за 15-20 днів до збору товарного врожаю
Інші культури За прояву візуальних ознак дефіциту бору або у разі виявлення його дефіциту при проведені функціональної діагностики потреби культур у мінеральному живлені 

Об’єм робочого розчину на польових, овочевих культруах повинен становити 200-300 л/га. Об’єм робочого розчину на ягідних кущах та ан плодових деревах повинен становити 500-1000 л/га.

Токсичність: Класифікація ВООЗ: 4 клас небезпечності.

Препаративна форма: розчинний концентрат.

Хімічна група: добрива з мікроелементами.

Склад: Бор – 150 г/л., Азот – 65 г/л. Органічна легкозасвоювана форма бору.

Упаковка: 1 л., 5 л., 20 л.

Переваги препарату:

  • підвищує посухо- і солестійкість культур;
  • стимулює ріст та розвиток кореневої системи, особливо молодих корінців, формування листків, квіток, проростання пилку, процеси запліднення, плодоутворення та ріст і розвиток точок росту;
  • запобігає хворобам, які викликані дефіцитом бору (у коренеплодів цукрових буряків – серцевинна гниль, дуплистість, некроз шийки коренеплодів, у льону – бактеріоз, у картоплі – парша, у плодових дерев – суховерхість гілок, плямистість і окоркованість плодів, у ягід винограду – горошистість);
  • подовжує зберігання врожаю;
  • підвищує врожайність та поліпшує показники якості (збільшується вміст сахарози у коренеплодах цукрових буряків, вміст крохмалю — у бульбах картоплі, поліпшує якість волокон льону довгунцю, підвищує вміст білка в бобових культурах, цукру та вітамінів — у товарному врожаю овочевих, плодових та ягідних культур).

Механізм дії:

Швидке проникнення через кутикулу та продихи з коефіцієнтом засвоювання мінерального живлення 60-80 %.

Сумісність:

Сумісний з більшістю водорозчинних добрив та засобівзахисту рослин.

Максимальна кратність обробок за сезон:  3.

Норма витрати робочого розчину: 0,5 - 3,0 л/га.

Особливості застосування:

Культура Норма витрати, л/га Рекомендована фаза застосування
Буряки цукрові 0,5-1,0  І підживлення – у фазі 2-3 листків
1,0 ІІ підживлення – у фазі змикання листків у рядку (5-6) листків
1,0-2,0 ІІІ підживлення – у фазі змикання листків у міжрядді (8-12) листків
Ріпак озимий 0,5-1,0 І підживлення – восени у фазі 4-6 листків
1,0-2,0 ІІ підживлення – у фазі весняної розетки – початок стеблування
ІІІ підживлення – у фазі зеленого бутона
Соняшники 1,0-1,5  І підживлення – у фазі 3-5 пар листків
1,0-2,0 ІІ підживлення – у фазі 8-10 пар листків
Соя, горох 1,0  І підживлення – у фазі 5-7 листків
ІІ підживлення – у фазі бутонізації
Морква столова 0,5-1,0 І підживлення – на початку формування коренеплодів, 3-5 листків
1,0 ІІ підживлення – за інтенсивного наростання коренеплодів, 6-7 листків
ІІІ підживлення – за інтенсивного накопичення сухих речовин в коренеплодах, проте не пізніше 15-20 до збору товарного врожаю
Плодові дерева (яблуня, груша, слива, абрикос, персик) 2,0-3,0 І підживлення – у фазі розового бутона
2,0-4,0 ІІ підживлення – після цвітіння за формуванням плодів
ІІІ підживлення – через 10-12 днів після другого підживлення
2,0-3,0  ІV підживлення – після збору плодів, перед опаданням листя
Полуниця садова 1,0 І підживлення – у фазі бутонізації
1,0-1,5 ІІ підживлення – у фазі наливу ягід
Картопля 1,0 І підживлення – стеблування, за висоти рослин 15-16 см
1,0-1,5 ІІ підживлення – у фазі бутонізації
ІІІ підживлення – після цвітіння
Томати, баклажани, перці відкритого ґрунту 1,0 І підживлення – в розсаді, за формуванням першої китиці
ІІ підживлення – після висадки у ґрунт, за формуванням другої китиці
1,0-1,5 ІІІ підживлення – через 10-12 днів, у фазі наливу плодів
Група капуст І підживлення – через 10-15 днів після сходів або висадки розсади
ІІ підживлення – через 7-10 днів після другого підживлення
 ІІІ підживлення – за 15-20 днів до збору товарного врожаю
Інші культури За прояву візуальних ознак дефіциту бору або у разі виявлення його дефіциту при проведені функціональної діагностики потреби культур у мінеральному живлені 

Об’єм робочого розчину на польових, овочевих культруах повинен становити 200-300 л/га. Об’єм робочого розчину на ягідних кущах та ан плодових деревах повинен становити 500-1000 л/га.

Токсичність: Класифікація ВООЗ: 4 клас небезпечності.

Препаративна форма: розчинний концентрат.

Хімічна група: добрива з мікроелементами.

Склад: Бор – 150 г/л., Азот – 65 г/л. Органічна легкозасвоювана форма бору.

Упаковка: 1 л., 5 л., 20 л.

Переваги препарату:

  • підвищує посухо- і солестійкість культур;
  • стимулює ріст та розвиток кореневої системи, особливо молодих корінців, формування листків, квіток, проростання пилку, процеси запліднення, плодоутворення та ріст і розвиток точок росту;
  • запобігає хворобам, які викликані дефіцитом бору (у коренеплодів цукрових буряків – серцевинна гниль, дуплистість, некроз шийки коренеплодів, у льону – бактеріоз, у картоплі – парша, у плодових дерев – суховерхість гілок, плямистість і окоркованість плодів, у ягід винограду – горошистість);
  • подовжує зберігання врожаю;
  • підвищує врожайність та поліпшує показники якості (збільшується вміст сахарози у коренеплодах цукрових буряків, вміст крохмалю — у бульбах картоплі, поліпшує якість волокон льону довгунцю, підвищує вміст білка в бобових культурах, цукру та вітамінів — у товарному врожаю овочевих, плодових та ягідних культур).

Механізм дії:

Разом з цим товаром купують:
Потрібна допомога?
Просто залиште номер - наш консультант зв'яжеться з Вами і відповість на питання про цей та інші цікаві для Вас товари: