У кошику порожньо!
Гібрид кукурудзи П8025 - гарний стартовий розвиток. Висока стійкість до хвороб. Особливості гібри..
ДКС3441 - гібрид з відміной вологовіддачею. Швидка енергія початкового росту. Холодостійкість. ..
КВС Акустіка (climatcontrol) - висока урожайність в посушливих умовах. Потужна коренева система та м..
Гібрид кукурудзи ЛГ 3350: Призначення: зерно Група стиглості: Середньоранній Тип зерна: кре..
Відмінний показник стійкості до нестачі вологи.
Універсальний сорт кукурудзи підходить як на корм, так і на зерно.
ТИП: Средньостиглий КАЧАН: Число рядів..
ТИП, ВИСОТА: Простий, середньоранній Висота рослини - 280-300 см..
Середньостиглий високоинтенсивний гібрид кукурудзи. Йому притаманні високі показники врожайнос..
Опис гібриду СИ Зефір Тип гібриду – простий. Високоадаптивний тип адаптивності. Вологість зерна с..
Опис гібриду СИ Фотон Тип гібриду – простий. Обробка - Force zea. Інтенсивний тип адаптивності. В..
Характеристика гібриду НК Термо Гібриду властиві високий і стабільний рівень урожайності. Майже і..
Рекомендована зона - полісся, лісостеп, степ Група стиглості - середньоранній ФАО - 220 Нап..
Опис гібриду СИ Фортаго Тип гібриду – простий. Високоадаптивний тип адаптивності. Вологість зерна..
Опис гібриду СИ Чорінтос Тип гібриду – простий. Високоадаптивний тип адаптивності. Вологість зерн..
Гібрид кукурудзи Меган від «Маїсадур». Характеризується високим і стабільним потенціалом врожайності..
ОПИС СОРТУ Гібрид має високий потенціал урожайності та швидку вологовіддачу при дозріванні. Висок..
Опис гібриду СИ Ротанго Тип гібриду – простий. Інтенсивний тип адаптивності. Вологість зерна скла..
..
Гібрид рекомендований для вирощування в зонах Полісся, Лісостепу та Північного Степу України. Се..
У сівозміні сільгосппідприємств культура займає значне місце завдяки високій прибутковості і відносно нескладної агротехнології вирощування. Насіння кукурудзи починають проростати при температурі грунту на глибині загортання не менше + 8 ° С, оптимальний тепловий режим від початку цвітіння до повного дозрівання насіння + 22-25°С. При зниженні або перевищенні цих значень процес вегетації істотно сповільнюється або повністю припиняється. Як наслідок - біологічний потенціал не досягається, кукурудза, насіння і зелена маса не дають запланованих врожаїв.
Усі відомі оригінатори вирощують максимально стійкі насіння кукурудзи. Відмінними властивостями володіє Адевей, СІ АРІОСО, АМАРОС NEW, Галатея, Матаді тощо.
Кукурудза належить до теплолюбних культур, але її підвищення до + 30 ° С і вище має негативний вплив на цвітіння і запилення. При зниженні до менш + 14 ° С сповільнюється набір маси, листя пошкоджуються при 0 ° С, стебла і качани при -2 ° С. Загальна кількість вологи, необхідної для початку проростання, становить 45% маси сухого насіння, оптимальна вологість грунту 18-20%, транспіраційний коефіцієнт набагато нижче, ніж у зернових – культура економно витрачає вологу і не боїться посушливих періодів. Максимальний обсяг вологи рослини використовують (50% загальної кількості) протягом тридцяти днів після викиду волостей. За цими ознаками слід підбирати посівний матеріал кукурудзи для кожної зони вирощування.
Наш магазин на ринку не перший рік, за цей час менеджери налагодили прямі зв'язки з виробниками, придбали власні складські приміщення з належними умовами зберігання. В інтернет-магазині продається гібридне насіння кукурудзи, купити можна будь-яку партію за попередньою заявкою. Приймається готівкова або безготівкова форма оплати. До переваг компанії відносяться такі характеристики:
Замовлена партія своєчасно прибуде за вказаною адресою, цілісність упаковок не порушується, вологість насіння стандартна.
Вартість насіння усіх українських виробників нижче зарубіжних. Вітчизняні насіння мають ще одну перевагу - вони враховують характеристики грунтів в регіонах України. Іноземні підходять до місцевих умов лише за кліматичними параметрами, властивості ґрунтів не враховують. Але вони іноді мають вищий біологічний потенціал врожайності. У кожному конкретному випадку треба вибрати свій варіант виходячи з умов вирощування і спеціалізації підприємства.
Одна з важливих характеристик, класифікація проводиться з урахуванням рекомендацій Міжнародної організації продовольства і сільського господарства (FAO). Стандарт розроблений в 1954 році, з тих пір зміни не вносилися, класифікація використовується всіма виробниками насіння.
Українські сорти і гібриди класифікуються за міжнародним стандартом.
Будь ласка, залиште Ваше ім'я і телефон:
Будь ласка, залиште Ваші контактні дані, також можете описати Ваше запитання: