У кошику порожньо!
Середньоранній шестирядний озимий ячмінь Наомі з високою стійкістю до вилягання
Ячмінь озимий-дворучка Снігова королева - високоінтенсивний сорт, має високу стійкість до вилягання.
Сорт ярого ячменю Ескалена відрізняється хорошою стійкістю до вилягання та осипання. Білок 12,5%.
Високоврожайний сорт ярого ячменю з максимальним потенціалом врожайності 72 ц/га.
Ячмінь звичайний (ярий) KWS КРІССІ характеризується стабільно високими показниками врожайності. Досв..
Озимий ячмінь Тітус - середньостиглий шестирядний сорт з низьким вмістом білка і високою врожайністю.
Озимий ячмінь Тітус - середньостиглий шестирядний сорт з низьким вмістом білка і високою врожайністю. Репродукція – Еліта.
Високоврожайний сорт шестирядного озимого ячменю Луран з високою стійкістю до хвороб.
Низькорослий сорт середньостиглого шестирядного озимого ячменю Лорелей. Вегетаційний період: 220-250 днів.
Шестирядний сорт середньостиглого озимого ячменю Майбріт з високою стійкістю до ламкості колосу. Репродукція - СН-1 (перша).
Шестирядний сорт середньостиглого озимого ячменю Майбріт з високою стійкістю до ламкості колосу. Репродукція - Еліта.
Середньостиглий сорт шестирядного озимого ячменю з врожайністю 9-10,5 т/га. Висота рослини від 115 до 125 см.
Яровий пивоварний ячмінь Сербінетта - відмінна врожайність з низьким рівнем білка.
Для досягнення прогнозованих результатів слід мати стійке і високопродуктивне насіння ячменю. У структурі сивозміни українських сільгосподарських підприємств ячмінь займає чималу частину, цією культурою займаються не тільки в кормових і харчових цілях, але і для виготовлення сировини пивоварної промисловості. Її можна вирощувати в зонах ризикованого землеробства, вона не так негативно реагує на нестачу вологи.
Досвідчені агрономи починають підбирати посівний матеріал ячменю відразу після збору врожаю при розробці планів на наступний сільськогосподарський рік, під час вибору звертають увагу на максимальну кількість характеристик культури та її потенційну врожайність.
Щоб вирощувати прогнозований ячмінь, посівний матеріал підбирається з урахуванням усіх існуючих чинників. Наша компанія має широкий вибір насіння, що полегшує агрономам вибір конкретних сортів.
Форма колосків ячменю
Це біологічні характеристики, існує два види:
Стійкість до посухи
Важлива характеристика культури, особливо велику увагу на неї звертають сільгосппідприємства в степових районах і в поліссі. Класифікується за бальною шкалою, найстійкішими вважаються сорти з 9 балами.
У порівнянні з іншими зерновими, насіння ячменю відрізняється стійкістю до нестачі вологи і більш продуктивним її використанням на виробництво одиниці органічної речовини. Тривалість вегетаційного періоду в залежності від конкретного сорту і умов вирощування коливається в межах 85–110 днів, сходи з'являються через 5–7 днів після закривання грунтом, на протязі 2–3 тижнів утворюються пагони кущіння. Після виходу рослин в трубочку процес кущіння припиняється, повне формування колосків проходить за 46–48 днів після появи сходів.
Зерна мають три фази зрілості.
Мінімальна температура проростання насіння +1–2 ° С, максимальна +15-20 ° С, рослини витримують короткочасні заморозки на поверхні грунту до -3 ° С. Сучасний посівний ячмінь має сорти з різними періодами вегетації, що спрощує процес вибору і підвищує врожайність.
Досягнення сільськогосподарської науки дозволяють вирощувати сорти в максимальному ступені адаптовані під існуючі кліматичні умови. Вітчизняні виробники пропонують сільськогосподарським компаніям і фермерам купити насіння ячменю з урахуванням умов вирощування – мінімізуються ризики негативного впливу на врожайність кліматичних умов. Все насіння ячменю в Україні має сертифікати якості відповідного зразка і пройшло необхідну верифікацію.
Вітчизняними та зарубіжними селекціонерами створені нові сорти ¬ зросла врожайність культур і значно підвищилась економічна ефективність їх виробництва. До Державного реєстру України внесено 12 сортів ярого ячменю, шість пивоварних і шість зернових.
Сорти відрізняються не тільки за напрямками використання, а й за типом вирощування (інтенсивні і напівінтенсивні). За тривалістю дозрівання розрізняються середньоранні, середньостиглі та середньопізні. Найбільш поширеними в Україні визнані сорти Дев'ятий вал, Парнас, Аспект, Доказ, Модерн, Алегро. З сортів іноземної селекції до умов України пристосовані Ноомі, Тітус, Луран, Лолер, Майбіт.
Ячмінь – критично важлива культура в світовому балансі зернових, він використовується в тваринництві та харчовій промисловості, кількість і вартість зерна впливає на ціни багатьох товарів. Сучасне насіння ячменю еліта дозволяє значно збільшити рентабельність вирощування зерна, щорічно площі під культуру розширюються, зростає валовий збір.
Сільськогосподарські виробники розуміють, що підвищувати врожайність ячменю за рахунок збільшення кількості мінеральних добрив і хімічних засобів захисту контрпродуктивно, багато споживачів звертають велику увагу на технологію виробництва. Чим чистіше зерно – тим вище його вартість. Елітне насіння ячменю дає можливість вирощувати культуру за зеленими органічними технологіями, а це найбільш перспективний напрямок сільськогосподарської діяльності.
Будь ласка, залиште Ваше ім'я і телефон:
Будь ласка, залиште Ваші контактні дані, також можете описати Ваше запитання: