Останні статті

Рекомендації щодо вирощування пшениці Рекомендації щодо вирощування пшениці

В умовах інтенсивної технології вирощування озимої пшениці із застосуванням високих норм добрив та в умовах частих перепадів температури, щоб простимулювати розвиток колоса в момент його виходу з прап..

25.05.2021
Рекомендації щодо вирощування соняшника Рекомендації щодо вирощування соняшника

В умовах холодної вологої весни розвиток соняшника відбувається повільніше, відповідно - погіршуються процеси закладання кошика з достатнім числом зародкових квіток. Щоб стимулювати розвиток ро..

25.05.2021
Рекомендації щодо вирощування кукурудзи Рекомендації щодо вирощування кукурудзи

Для отримання високих результатів з вирощування кукурудзи необхідно зменшити негативний вплив зовнішніх факторів в період закладання початку. Тому у фазу 5-8 листків доцільно провести обр..

25.05.2021
Передпосівна підготовка ячменю і пшениці - необхідна умова отримання максимальних врожаїв Передпосівна підготовка ячменю і пшениці - необхідна умова отримання максимальних врожаїв

Щоб досягти максимальної врожайності з посівів ячменю і пшениці, необхідно дотримуватися певних технологічних норм вирощування. Важливим елементом такого технологічного процесу є передпосівна підготов..

16.08.2019
Необхідність застосування мікродобрив для обробки насіння пшениці та ячменю Необхідність застосування мікродобрив для обробки насіння пшениці та ячменю

Передпосівна підготовка зерна є необхідною умовою для отримання високих врожаїв. І якщо раніше при обробці насіння основна увага приділялася протруюванню, то зараз все частіше застосовують також оброб..

16.08.2019